H.C.Andersen Information

Search - Søg

HOME-START

OP

 

 

 Chokolade H.C. Andersen

Chokolade og eventyr  i H.C. Andersens ånd, f.eks "Den grimme Ælling"

 

Kære H.C.Andersen

Den 2. april 2005 er det din 200 års fødselsdag, og ved den lejlighed vil du blive fejret over alt i verden af mennesker, der ønsker at vise deres kærlighed til dig og dine fortællinger. Dine fortællinger rækker over grænser, og de rækker ud over tid, og det på trods af, at verden har ændret sig radikalt, siden du forlod den. Vi har således fået muligheder, som du ikke troede mulige, mange af dem er givet os af TV, telefoner og Internet. Vi kan nu tale sammen selv om vi ikke er hinanden nær rent fysisk. Vi kan danne venskaber på tværs af landegrænser, og vi kan ikke mindst følge med i hinandens liv. Det giver os rigdom og glæde. Men vi må ikke lukke øjnene for, at der også er mennesker, der lever i fattigdom og nød mange steder på jorden.

        

Hjælpeorganisationen UNICEF, der arbejder på at hjælpe fattige børn over alt i verden, har valgt at markere din fødselsdag med en chokolade, der er opkaldt efter dig og dine eventyr. I samarbejde med gode kræfter sørger UNICEF nu for, at 10% af prisen for hver æske H.C. Andersen signature Chokolade går til at lære fattige børn at læse og skrive.

Jeg tror på, at vi er mange, der vil fejre din fødselsdag med at købe en æske H.C. Andersen signature Chokolade til os selv eller vores venner, og på den vis at hjælpe verdens fattige børn, så de også en dag kan få glæde af at læse dine eventyr.

Vi ønsker dig alle en rigtig god fødselsdag.

De bedste hilsner

Steen M. Andersen

Generalsekretær Unicef

    

Det kan oplyses, at chokoladen smagte rigtig godt !!   /  lb

Foto: Lars Bjørnsten Odense

 

 

http://www.unicef.dk/script/site/page.asp?artid=437

 

 

 


Copyright © 2002-2014     www.visithcandersen.dk