H.C.Andersen Information

HOME-START

OP

 

 

Hans Christian Andersen på Danmarks stand  på verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai Kina

Udsnit af billede fra Rådhuspladsen i København, opsat i sneglegangen på den danske udstilling i Shanghai. H.C. Andersen er indsat i billedet til højre

Det lykkedes kun at finde H.C. Andersen eller hans navn nævnt to steder på hele den danske udstilling på EXPO 2010 . Her et en kraftigt manipuleret billede fra Rådhuspladsen med eventyrdigteren manipuleret ind i billedet.

Det værste er jo at de besøgende f.eks kinesere ikke har en "kinamands" chance for at finde ud ud af at sådan ser Rådhuspladsen i København ikke ud. Det er det rene fiktion og kinesere i hobetal lader sig fotografere foran billedet i forvisning om at sådan ser der ud i København!. 

En kold Carlsberg øl "Chill". Produced by Carlsberg China er ikke at fornægte i 34 graders varme i Shanghai. Ved nærmere eftersyn viste det sig, at her var H.C. Andersens navn eller billede nævnt for anden gang på den danske udstilling. På plastikkruset hedder det "The Little Mermaid was inspired by Hans Christian Andersen created in 1913 and donated to Copenhagen by Carlsberg".

Det var det der var om vore verdensberømte eventyrdigter............................!!

H.C. Andersen ville nok vende sig i sin grav, hvis han så hvor lidt opmærksomhed Danmark gav ham eller hans eventyr på verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai.

Alle foto Lars Bjørnsten. September 2010

 

 

 


Copyright © 2002-2014     www.visithcandersen.dk