H.C.Andersen Information

HOME-START

OP

 

Hverdagens H.C.Andersen: Håndarbejde 1940 - 2000

 

Foto:  Lars Bjørnsten Odense

 

Vægtæppe til et børneværelse med motiver fra eventyrene "Den standhaftige Tinsoldat", "Hyrdinden og skorstensfejeren". Kejserens nye klæder" og "Tommelise"

Broderet klokkestreng, hvor motiverne er kædet samlet med blomsterranker Her ses Tommelise på sit åkandeblad
Barnestol med håndbroderet pude med motiv af Ole Lukøje Barnestol med håndbroderet pude med motiv af Ole Lukøje.
Barnestol med håndbroderet pude med motiv af Hans Christian Andersen Odense, der er ved at læse et af sine eventyr for den lille pige. tynd håndbroderet pude med motiv af H.C. Andersen, der er ved at læse et af sine eventyr for den lille pige.

En moderne udgave af en illustration til eventyret "Den flyvende kuffert" . Et stofbillede der "flyver derud af". "Den flyvende kuffert" illustreret ca. 1850 af Vilhelm Pedersen.

Barnestol med tyk pude, hvorpå et broderet et motiv fra eventyret "Tommelise" Tyk pude, hvorpå et broderet et motiv fra eventyret "Tommelise"

Vævet klokkestreng med H.C. Andersen eventyrmotiver: Ole Lukøje

H.C.A interiure med H.C. Andersens dug og puder med H.C.Andersens navnetræk HCA gyngestol, men det var ikke helt den model HCA havde !!

Barnekjole med diverse H.C. Andersen motiver hentet fra papirklip m.m Barnekjole med diverse H.C. Andersen motiver hentet fra papirklip m.m

Thevarmer med motiv "Klods Hans"

Hæklet guldsmed !

Klokkestreng, maskinvævet med motiver fra H.C. Andersens papirklip. Nederst er skrevet H.C.Andersens Hus H.C. Andersens signatur
Klokkenstrengen er mærket H.C.Aandersens Hus Oodense Smuk hæklet svane !
Broderet klokkestreng med påsat fjer og hår m.m.  for at skabe en tredje dimension i oplevelsen. Her: "Den grimme Ælling" og Hyrdinden og skorstensfejeren"

 

 

 


Copyright © 2002-2014     www.visithcandersen.dk