H.C.Andersen Information

HOME-START

OP

 

H.C. Andersen graffiti København 2005

 

 

En udstilling i Øksnehallen i København 2005: H.C. Andersen VS. Copenhagen Cruise

Unge københavnske graffiti og street-art malere fortolker H.C. Andersens person og hans eventyrfigurer med deres alsidige male-teknikker og dynamiske udtryk. Desuden er en række H.C. Andersen figurer tilsat air-brush. Der er udstillet ca. 100 billeder og nogle af dem kan ses nedenfor.

Alle foto: Jørgen Pedersen Allesø   19. juli 2005

www.copenhagencruise.com

 

Street-art fænomenet er en udløber af den traditionelle graffiti og indeholder mange forskellige elementer af graffiti kommunikationsmåden. Men til forskel fra traditionel graffiti er Street-art  kendetegnet ved politisk indhold og humor, hvor graffiti mere er en dyst i teknisk færdighed kunstnerne imellem. Street-art- kunstnere er organiseret i sammenslutningen Copenhagen Cruise i København. Copenhagen Cruise er en sammenslutning af Street-art- kunstnere i København. Street-art fænomenet er en udløber af den traditionelle graffiti og indeholder forskellige elementer af graffiti i sin måde at kommunikere på.

Men til forskel fra traditionel graffiti er Street-art ofte kendetegnet ved politisk indhold og humor, hvor graffiti mere er en dyst i teknisk færdighed kunstnerne imellem.

 

 

Tommelise Kejserens nye klæder
  Hyrdinden og skorstensfejeren
De vilde svaner Det flyvende tæppe
Hundene fra eventyret " Fyrtøjet" Det lever når det rejser. At leve er at rejse.
Klods Hans .. på en ny måde! "There is no doubt about it"
Vandtåben, barnesnøk, ti jomfruer, fyldemor i bjørnestuen, det gamle egetræs sidste drøn, springlyren, fyrfløjet, bemotten, trangræet, den gamle madlygte, snoppeålen, sneglen og hosen rækken
Snowqueen- Snedronningen Forstads-prinsesse...hekke chokeret
Den lille havfrue The snowman - Snemanden
The extreme ucly duckling  
Remix the world, superstar writer. Røde sko
  Ole Lukøje
  copy me, remix the world
Svovlstik Nattergalen
H.C. Andersen The little matchseller
Skole lukøje, den grimme skilling, snumanden,tinedrengen, elverstøj, prinsessen på smerten, lem fra en bælg, paradisets gave, ved det dyreste hav, de bløde sko, tømmelise, den lille havefrue.
Ole Lukøje HCA

 

 

 

 


Copyright © 2002-2014     www.visithcandersen.dk