H.C.Andersen Information

HOME-START

OP

 

Plant et træ i H.C.Andersen Skoven 1. april 2004

 

Plantedag i H. C.  Andersen Skoven i Odense 1. april 2004

 

Tilbage til : H.C.Andersens fødselsdag 2004

 Foto:  Lars Bjørnsten Odense

Indgangen til H.C.Andersen skoven fra Svensagervej " Plant et Træ Komiteen for Odense havde i dagens anledning lavet en lille udstilling om skoven

Udstilling af fremtidens H.C.Andersen Skov. Skoven forventes indviet på H.C. Andersens fødselsdag i 2005. Tanken er at gøre H.C.Andersen skoven til en ny attraktion for byens borgere og turisterne. 
Skoven er udformet som H.C.Andersens papirklip "Solhovede". Svært at forestille sig i 2004 ! Jorden er gjort klar til lægning af agern   af børn fra H.C.Andersen skolen i Odense.

Egetræerne til træplantning er gjort klar. Ligeså skovle og indvielsesspaden

Egetræets frugter agern klar til at blive lagt i jorden af børn fra H.C.Andersen Skolens fritidsordning.

H.C.Andersen Skovens "indvielsesspade" godt brugt af folk fra Odense Kommunes Park- og vejforvaltning.

Pjecen "Den flotteste hyldest til H.C.Andersen . En gave til nulevende og kommende generationer sammen med andre lækkerier, der blev uddelt i dagens anledning. De inviterede børn leger på den væltede kæmpe, der lå ved indgangen til skoven.

Resterne af en fældet kæmpe og legende børn. En fældet kæmpe og legende børn

Et kig mod skovens "Solhovede" og strålerne. Næstformand i den lokale "Plant et træ kommiteen" arkitekt Kristian Isager holder talen.
Kristian isager omgivet af interreseret tilhørere. Nr.3 fra venstre er den brasilianske  HCA prisvinder fra 2004 børnelitteratur professor Ana Maria da Costa Santos Menin.

Planter er er Lin Hua Kina , Bruno Berni Italien og Ana Maria da Costa Santos Menin Brasilien modtager instruktion fra en ansat i Odense Kommune Lin Hua er i gang med at plante et egetræ.

Ana Maria da Costa Santos Menin fra Brasilien i gang med plantning af et egetræ Der lyttes interesset fra ne af de kommende prisvindere.

Børn fra H.C.Andersen skolens skolefritidsordning hjælper til med plantearbejdet. Bruno Berni fra Italien og Lin Hua's hustru fra Kina

Medlem af HCA priskommiteen Niels Jørgen Langkilde og prismodtager Bruno Berni Italien

Færdigt arbejde !

"Bordet" var dækket med "Albani" Agernkager, softdrink i bowle m.m. Byrådsmedlem Erik Simonsen fortalte om et egetræs lyksagligheder

Byrådsmedlem Erik Simonsen fortalte H.C.Andersen Eventyr. Arrangementet er ved at være færdigt.
Et farvel til G.C.Andersen skoven på et solbeskinnet forårsdag med en strid blæst . H.C.Andersen skoven får lov til at hvile sig !

 

 

 


Copyright © 2002-2014     www.visithcandersen.dk