H.C.Andersen Information

HOME-START

OP

 

 

 

Der ventes på, at Den lille Havfrue vender tilbage til sine sten på Langelinie i København!

 

Den lille Havfrue ankom tidligt lørdag morgen den 20. november  2010 på en stor lastbil med anhænger fra firmaet  Karl Thygesen og Søn Aps (www.karlthygesen.dk) han var sendt i byen for FBN Flemming Brian Nielsen Stenhuggeri A/S (www.stenhuggeri.nu). Det forlød. at Den lille Havfrue meget tidligt om morgenen og før andre fik øjne, havde været løfte over på sin plads, som en generalprøve.

Hun sad der på ladet af anhængeren og ventede på at klokken blev to, så hun kunne komme på plads. Hun havde jo også været tidligt oppe og var træt!

Fredeligt så der ud der ved 10'tiden lørdag morgen inden alle borgerne havde fundet vej til Langelinie

En enkelt cykel havde fundet vej. Den var rød og af mærket af Cresent. Vi må jo ikke glemme at havfruen i gennem mange måneder har været omgivet af cykler på verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai.

"Den lille Havfrue" venter i spænding på, hvad der nu skal ske i dag !

Det var tydeligt at se at havfrue var nypoleret i dagens anledning og efter den støvede  og varme tur til Shanghai i Kina.

Stenene venter på at "Den lille Havfrue" bliver sat på plads!

Under de tre hovedsten, som havfruen og den store sten er sat på er der lavet et nyt fundament, da det gamle efterhånden var opløst af vandet og gået i stykker. Så må vi håbe, at hun kommer til at sidde ligeså godt som før! 

Der er gjort klar til at minister, overborgmester og ambassadør ankommer. Andre gør klar med waders for at hjælpe havfruen på plads i vandet ved Langelinie

Pressen var kommet fra nær og fjern for at dække begivenheden

Både DR, TV2 og TV NEWS, Ritzau samt bl.a. en del kinesiske pressefolk var til stede ved seancen

Politihjemmeværnet har fået udlevet lidt mad eller kage til formiddagskaffen og det beredne politi tog sig en tur med hestene på Langelinie promenaden

Også vagter poserer på stedet, forhåbentlig fik de nogle gode billeder i "kassen". Folk var glade og viftede med dannebrogsflag.

 

Foto. Lars Bjørnsten Odense 20. november 2010

 

 

 


Copyright © 2002-2014     www.visithcandersen.dk