H.C.Andersen Information

HOME-START

OP

 

VisitOdense

 

 

Odenses eventyrlige Parkeringshus

Odenses eventyrlige Parkeringshus ligger ved Odense Banegård Center, der er ejet af ATP Ejendomme, er ifølge dem selv et moderne og multifunktionelt transport- og oplevelsescenter med over 25.000 daglige besøgende. Dertil hører der selvfølgelig et parkeringshus.Odense Banegård Centers parkeringsfaciliteter administreres af selskabet EuroPark.

Parkeringshuset har fået lidt H.C. Andersen over sig, da etagerne har fået eventyrlige navne henholdsvis eventyrdigterens navn samt navne på nogle af Andersens eventyr. Så istedet for 1. sal hedder det "H.C. Andersen" og "Den lille havfrue" er kommet oven vande til 2. sal. På 3. sal befinder " Klods Hans" sig og øverst oppe med udsigt over byens tage finder vi "Ole Lukøje".

H.C. Andersen på 1. sal
H.C. Andersen er på 1. sal befinder H.C. Andersen sig og her er der ikke den store eventyrlige inspiration at hente.
Den lille Havfrue på 2. sal
Havfruen på 2. sal er den etage de fleste kender, da der er adgang direkte ind til centret og til DSB. Endvidere kører taxi og taxa hertil, så man er fri for at slæbe bagagen i elevatoren eller på de rullende trapper
Klods Hans på 3. sal
"Klods Hans" på 1. etage er ret alene. Her er tilsyneladende god plads til bilernes parkering.
På 4. sal Ole Lukøje
På 4. etage befinder Ole Lukøje sig med sin paraply. Her kan bilerne holde i regn, slud, sne og sol. Uden at blive beskyttet af overdækning eller en "paraply". Herfra er der let adgang til biograferne.

Udsigten fra Det eventyrlige Parkeringshus i Odense

Foto: Lars Bjørnsten Odense 23. januar 2012

 

 

 

Copyright © 2002-2012   www.visithcandersen.dk   Lars Bjørnsten Odense Denmark