H.C.Andersen Information

HOME-START

OP

 

 

Anderson Castle i Shanghai China

 

- in New Jiangwan City    安德森 - 安徒生城堡我上海中国
 

 

Anderson - Andersen Castle Shanghai.

 

Anderson - Andersen slottet er klædt i grønt sikkerhedsnet, da det er under opførelse. Nedenfor et et foto af en plakat på væggen til byggepladsen i Shanghai. Hvis man kigger godt efter på det første foto kan man ses takker og tårne m.m. som er identisk med nedenstående. Et eventyrslot er det! Men jeg har endnu ikke fundet noget , der kan relateres til eventyrdigteren  Hans Christian Andersen herhjemme bedre kendt som H.C. Andersen.

 

                 Se mere her:

 

Anderson Slottet minder mere om et et Disney eventyrslot ( eller en gammel dansk ridderborg)  med diverse figurer herfra, som bl.a. ligner Anders And, Mickey Mouse, De 7 små dværge. Der kan ikke umiddelbart ses nogen eventyrfigurer f. eks Klods Hans, Ole Lukøje, Tommelise, som vi kender dem fra H.C. Andersens eventyr.

 

 

Andersen Castle, midt til venstre set fra en af broerne i området. Der bygges rigtigt meget i området ikke alene denne temapark , men også boliger til høje priser. Området er meget fugtigt, men er drænet ved hjælp af kanaler m.m.

 

Indgangen til byggepladsen. til Andersen Parken. Den blå væg indikerer at her er Andersen Slottet i, samtidig er der opslag af plakaterne, der viser hvordan temaparken kommer til at se ud , når den er færdig.
En stort område, der gennem strømmes af diverse vandløb. Der dog også kan bruges til lidt fiskeri af en lokal kineser.
Store bygninger skyder op overalt på de tidligere rismarker. Ikke alene bygninger til Andersen temapark , men også bygninger til boliger bl.a Yanlord Townhouse.

 

Anderson Fairy Tale Theme Park

 

Foto: Lars Bjørnsten 17. september 2010

 

 

 


Copyright © 2002-2014     www.visithcandersen.dk